Shungit – Healerstav

kr. 600,00

SHUNGIT – Healerstav
Arbejder du som healer, så er denne healerstav af Shungit et must (synes jeg). Læs herunder om de mange fantastiske egenskaber Shungitten har <3 Du kan også bruge staven til at rense og tilføre smuk energi til dit drikkevand. Shungitten er en af de mest fantastiske sten jeg har mødt. Den er kun fundet et enkelt sted på Gaya, nemlig i Rusland, nemlig i byen Shunga i Karelen. Shungit går mange steder som mirakelstenen eller "Stone of Life". Det er den eneste sten på jorden der indeholde fullerener (her må du google 😉 ). Chakra: Rod Stjernetegn: Skorpion Størrelse ca. 9 cm. Prisen er pr. stk. Læs mere om denne fantastisk helbredende sten, længere nede... Hver sten er forskellig i form og størrelse, når du har lagt din bestilling – mærker jeg ind hvilken af Shungit stenene der vil matche dig bedst.

Ikke på lager

Beskrivelse

SHUNGIT – Healerstav
Arbejder du som healer, så er denne healerstav af Shungit et must (synes jeg). Læs herunder om de mange fantastiske egenskaber Shungitten har <3 Du kan også bruge staven til at rense og tilføre smuk energi til dit drikkevand. Shungitten er en af de mest fantastiske sten jeg har mødt. Den er kun fundet et enkelt sted på Gaya, nemlig i Rusland, nemlig i byen Shunga i Karelen. Shungit går mange steder som mirakelstenen eller "Stone of Life". Det er den eneste sten på jorden der indeholde fullerener (her må du google 😉 ). Chakra: Rod Stjernetegn: Skorpion Størrelse ca. 9 cm. Prisen er pr. stk. Stenen består af mere end 98% kul og forskere anslår at shungit er dannet for omkring to milliarder år siden. Der er mange formodninger om hvordan Shungitten er opstået. Shungitten siges at være både antibakteriel, anti-flamatorisk, antiviral, styrkende for dit immuneforsvar, siges at kunne virke som antihistamin og som et antioxidant, den siges at fjerne tungmetaller - alt dette hvis den bruges i dit drikkevand. Jeg bruger selv Shungit pyramiden i min BWT kande (Se BWT’s hjemmeside
Kort sagt så renser den for skidt og møg, alt det du ikke har brug for, samtidig med at den vitalisere og tilføre ilt til dit drikkevand.

Vandet får en meget smuk og høj energi og smager samtidig fantastisk, synes vi herhjemme.

Den siges også at beskytte mod stråling, både stråling fra jorden men også al den elektronik vi omgir os med og i dag er det jo ikke så lidt.

Psykisk er det også en beskyttende og rensende sten. Den siges at beskytte mod negativ energi og give et beskyttende skjold mod dårlige energier.
Det er en sten der arbejder på dit rodchakra og dermed at den god til at give dig grunding.

Hver sten er forskellig i form og størrelse, når du har lagt din bestilling – mærker jeg ind hvilken af Shungit stenene der vil matche dig bedst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shungit – Healerstav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...