DoTERRA Oils

Jeg har egentlig altid arbejdet med naturen, haft en interesse for urter og æteriske/essentielle olier. Så mødte jeg DoTERRAS produkter og jeg kunne mærke en kraftig tiltrækning til disse. Men da de rent forretningsmæssigt var multilevel marketing firma, så gik jeg uden om dem.
Men de blev ved med at poppe op, jeg blev ved med at møde dem forskellige steder og tilsidst kunne jeg mærke at jeg var nød til at kigge nærmere på disse olier og hvorfor jeg følte mig så tiltrukket af disse.

Jeg har en høj spirituel intelligens og har altid haft. Jeg mærker energien omkring mig, både fra mennesker, naturen men også fra ting.

Da jeg virkelig mærkede ind på disse olier, så kunne jeg mærke og føle deres energi og det var her, hele forskellen lå. For det jeg kunne mærke var at de kom med en meget høj, ren og kærlig energi.

Så jeg “overgav” mig og besluttede at jeg ville prøve at arbejde med disse olier og jeg har aldrig fortrudt det et øjeblik.

Du har mulighed for at købe olierne og andre produkter fra DoTERRA igennem mig.Min oliegruppe på Facebook
Jeg har en lukket FB gruppe hvor jeg deler min erfaring, min viden når jeg har noget på hjertet. Her kan der stilles spørgsmål og du har mulighed for at bruge søgefunktionen, for måske har andre spurgt til det du har spørgsmål til.
Denne FB gruppe hedder “Dit liv med æteriske olier fra DoTERRA”. Gruppen er ikke for andre forhandlere af DoTERRA, dette gælder selvfølgelig ikke de skønne mennesker som er forhandler i mit team <3
Du finder min lukkede FB gruppe
“Dit liv med æteriske olier fra DoTERRA” her ->>

Du kan købe olierne ved at skrive til mig i min FB gruppe “Dit liv med æteriske olier fra DoTERRA” , eller sende mig en besked via messenger.

Du kan også selv bestille igennem min Shop hos DoTERRA – den finder du her (vælg sprog English og land Europe ->>


Du har også for at blive forhandler af DoTERRAS skønne olier og købe dem med en rabat på 25%, men man har også muligheden for at gå et trin videre og få større fortjeneste. Man har muligheden for at have forhandler under sig – således vil dem omkring dig, der også viser interesse for olierne aldrig blive dine konkurrenter.

Jeg er en del af et helt fantastisk team, som ligger inde med en masse viden og erfaring – så skulle du have lyst til selv, at blive forhandler af disse skønne olier fra DoTERRA, så har du mulighed for at blive en del af dette fantastiske team. Blot send mig en mail og så vil jeg hjertens gerne fortælle dig mere.

2 Comments

    • Olliebee

      Hej Marija
      Hvis du holder øje med Ollie Bees instagram og facebook sider – så skriver jeg der så snart de er på lager igen. Og så vil du selvfølgelig også kunne se det her i shoppen <3 Smuk aften til dig fra Camilla og Ollie Bee

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.