Nyheder

Jeg elsker sne og krystaller <3

Hvid stille sne og geode kvarts – det er ren zen for sindet <3

De kommer som en god håndfuld rå sten, og når man så åbner den, mødes du af det smukkeste krystallandskab i hvidt.

Som lige nu når man kigger ud af vinduet, de smukkeste snekrystaller fylder min have, jeg håber du er lige så heldig <3 Sneen bringer altid en helt speciel for for stilhed med sig, måske fordi alt bliver dæmpet af det løse hvide pudder.

Geode kvartsen kan overvælde dig af sin stærke energi og enorme skønhed, men den kan også fylde dig med indsigt, erkendelser og tankevirksomhed, som kan give dig klarhed. Geode kvartsen kan vække, forstærke og flytte din energi.

En sten der forbinder dig med dit højere selv og dine guider og derfor også er god at bruge til meditation. Geode kvartsen er god til at skabe balance i dig og beskytte dig mod negative energier.
Den giver mod og handlekraft.

Du kan finde de smukke Geode Kvarts i shoppen nu – jeg har kun få på lager, så det er først til mølle og jeg vælger intuitivt hvilken der skal hjem til dig <3

PS. Jeg ved jeg har været meget STILLE i januar, januar er min stilhedsmåned – sådan ville jeg egentlig befinde mig bedst. I år har det dog været en del anerledes pga. karantæne og covid-19. Det har nemlig betydet at alle mine musiker jobs (yes jeg er også sanger, musiker, korleder mm. ved siden af min smukke shop) er aflyst og det har lige krævet sin kvinde at få styr på det hele inkl. det økonomiske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.