Nyheder

Helt Vildt

Mange helt vilde TILBUD, her de sidste dage før jul

Fredag kl. 12.00 er sidste chance for at gøre dine juleindkøb hos Ollie Bee. Jeg havde lovet jer et super TILBUD her de sidste dage før juleferien. Det er her til aften blevet helt vildt, for jeg har simpelthen lyst til at forkæle jer temmelig meget ekstra…det har vi altså brug for lige nu.

Så der er, her de sidste par dage, kommet en hel masse vilde tilbud istedet for blot et enkelt. Det tænker jeg ikke du brokker dig over 😉 vel <3 og de tilbud jeg startede med, de er sørme også aktiveret igen.

SÅ du finder alle de vilde nedsatte varer, under kategorien TILBUD.

SÅ SIDSTE CHANCE for at juleshoppe hos Ollie Bee er fredag d. 18. dec kl. 12.00
Så går jeg på juleferie og skal have tid til at julebage og hygge med mine børn og min dejlige mand helt indtil mandag d. 4. januar
<3 <3 <3 

Glædelig jul og smukt nyt år til dig og dine fra 
Camilla & Ollie Bee

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.