Nyheder

Jubiii så er min shop åben

Hele sommeren har jeg brugt på at lave min nye smukke webshop her til Ollie Bee. Jeg kunne have fået andre til det og det ville jeg normalt anbefale andre – vi skal jo ikke lave alt selv, selv om vi kan 😉

MEEEEN… jeg er så glad for at have lavet shoppen selv, jeg er super tilfreds med resultatet – jeg synes Ollie Bee’s webshops er blevet så smuk. Jeg er æstetiker til fingerspidserne, elsker at omgive mig med smukke ting og skabe smukke ting.
Men den vigtigste grund til, at lave den selv var faktisk, at jeg nu ved at den indeholder min energi, mit lys og min kærlighed <3 <3 <3

Jeg håber at du vil finde de ting der vil få dit hjerte til at smile, mærk efter og kig rundt i min skønne shop og mærk hvad der taler til dig <3 <3 <3

Har du nogle spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at sende mig en mail og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Velkommen til min nye webshop, velkommen til mit univers.

God shoppelyst <3 <3 <3

Lys og kærlighed fra Camilla & Ollie Bee

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.