Om Ollie Bee

DSC_0057

Bag Ollie Bee står jeg Camilla Frederiksen, jeg er mor til 3 smukke børn og gift med en dejlig mand.
Jeg er multikunstner og laver, og har lavet mange forskellige ting i mit liv. Jeg er født med gaven til at skabe og ideerne kommer væltende til mig i en lind strøm. Dette kunne tidligere stresse mig, da jeg jo ikke havde nogen mulighed for at følge med. Men i dag har jeg skabt mig nogle redskaber, der gør at jeg kan sortere, vælge og bygge videre på de gaver der kommer til mig. Jeg er heldigvis også begavet med nogle fantastiske hænder, der kan skabe de smukke ting der kommer til mig.

Udover at skabe smukke smykker, Feng Shui pynt og meget andet, skaber jeg også musik. Jeg er er sanger og musiker. Vil du læse mere om dette, kan du besøge min blog på www.Milly-Nou.com
Derudover arbejder jeg også som coach/vejleder.

Ollie Bee har eksisteret siden 2002. Navnet stammer fra min første fødte og smukke datter Olivia. Som lille kaldte vi hende altid Ollie, men Ollie alene virkede ikke rigtigt, derfor kom Bee på og dermed var navnet Ollie Bee skabt.
Ollie Bee er navneregistret hos ædelmetalkontrollen. Det er et lovkrav i Danmark at hvis man sælger smykker af sterlingsølv og andre ædelmetaller, så skal man være registreret hos ædelmetalkontrollen. Dette er din garanti for at smykkerne overholder den angivet lødighed f.eks. sterlingsølv 925.

 

KONTAKT:

Ollie BeeDSC_0012
Cvrnr. 26723620

Karrebæksti 28 B
4736 Karrebæksminde
Tlf. 22883285
Mail: olliebee@olliebee.dk

Bank: Danske bank Regnr/ktnr.: 0612/4412261291
MOBILEPAY tlf. 22883285