Skrevet den

Flotte nye smykker og skønne intropriser lige nu <3

I er mange som følger Ollie Bee på Facebook og måske har I set mange af de nye smykker, måske har I ikke nået det.

Ofte når jeg lægger et nyt smykke op i Facebookgruppen, gør jeg det til en skøn intropris. Nogle gange går det også super stærkt og så er smykket solgt. Jeg er derfor blevet gjort opmærksom på, fra en af mine skønne kunder, at det kunne være dejligt hvis jeg også lige huskede at skrive det her på min webside og sendte et nyhedsbrev ud. Så alle kunne nå at få chancen <3

Det beklager jeg meget, men min tid løber så stærkt og så når jeg ikke at være med over det hele. Jeg skal i fremtiden forsøge at gøre det bedre 😉

 

 

 

 

MEN I skal selvfølgelig ikke snydes. Derfor har jeg sat skønne intropriser på mange af de nye smykker – tilbuddet gælder til og med på søndag d. 7. maj 2017.

Vær dog opmærksom på at der kun findes ét styk af flere af de nye smykker – de fleste er UNIKA <3

Du finder alle de skønne nye smykker til intropris her ->>
Smukt forår til jer alle <3

fra Camilla og Ollie Bee